BOSCH / SIEMENS DROGER DOET HELEMAAL NIETS MEER. PRINTPLAAT REPARATIE.

Heeft u het probleem dat uw Bosch / Siemens wasdroger plots helemaal niets meer doet?

Is uw klacht dat:

  • Uw machine helemaal niets meer doet. Echt niets meer, geen lampje of piepje meer.
  • Er wel spanning op het stopcontact staat.
  • U eerder echt helemaal geen klachten had.
  • Het E-nummer van de droger begint met WTE… of WT.

Bosch droger printplaat repartie De witgoedmonteur

De kans is dan groot dat uw printplaat kapot is. Een nieuwe printplaat zou in uw geval tussen de € 225,- en € 325,- kosten.
Maar geen nood! Ik kan de printplat voor u repareren!

Wat moet u doen?

Stuur mij een email met uw gegeven en het E-nummer en het FD nummer van de wasdroger (staat aan de binnenkant van de deuropening). Ik stuur u mijn bankgegeven en het adres waar u de printplaat naar toe mag sturen. U maakt € 59,- over op mijn rekening.

Zodra ik de printplaat heb ontvangen zal ik deze na kijken en beoordelen op de reparatie mogelijkheden.  Mocht de printplaat niet te repareren zijn zal ik dat u laten weten en stort ik het volledige reparatiebedrag aan u terug.  Als u de defecte printplaat terug wilt worden alleen de onderzoek / verzendkosten aan u berekend (€20,-). Het teveel betaalde geld krijgt u uiteraard terug op uw rekening.

U krijgt van mij 6 maanden garantie op de reparatie aan uw printplaat. Als de printplaat binnen deze tijd de zelfde klachten krijgt zal de print kosteloos hersteld worden of u krijgt na het nieuwe onderzoek uw geld voor de reparatie terug. U betaald alleen zelf de verzendkosten naar mij toe. Ik geef u dus een niet goed, geld terug garantie van 6 maanden.

Hoe haal ik de printplaat los?

Pak de water opvangtank uit de machine, en maak de 3 torx schroefje los. Schroef rechts aan de zijkant van het bedieningspaneel 1 torx schroef los. Haal het bovenblad van de machine door 2 torxschroeven aan de achterkant los te schroeven. Trek het volledig bedieningspaneel naar voren en maak alle stekker los.

U hoeft de print niet verder los te maken. Pak het paneel in een stevige doos in!

Siemens droger printplaat reparatie De witgoemonteur

Voorbeeld E-nummer lijst:

Voorbeeld Bosch:
WTE86302
WTE84103
WTE84104
WTE84170
WTE84383

Voorbeeld Siemens

wt44w362nl
wt46e304nl
WT48Y700NL