EHO melding Aeg droger

Storing Eho bij de Aeg wasdroger

Aeg droger code storing Eh0 EHo wasdroger Printplaat


De melding EH0 / EhO is helaas wel een bekende klacht bij de drogers van het merk Aeg. Ik zal er kort over zijn, uw printplaat is kapot en een nieuwe printplaat kost ongeveer €209,-

Dat is balen hoor ik u denken, en dat is het ook. Uw machine is waarschijnlijk nog maar een paar jaar oud maar de garantie is net voorbij.

Gelukkig kan ik deze printplaat in veel gevallen gewoon voor u repareren!
En dat voor maar €59,- inclusief btw en terugsturen.

Wat moet u doen?

Controleer of uw machine echt EHE / EH0 geeft, en controleer of er wel spanning op het stopcontact staat.

Bouw de printplaat uit de machine aan de hand van onderstaande Youtube video, het is tot nu toe iedereen gelukt dus zal het bij u ook wel lukken.

Meld de reparatie aan op www.deprintplaatmonteur.nl en stuur de printplaat met de post naar mij toe, pak hem uiteraard wel even goed in zodat die in 1 stuk bij mij aankomt.

De reparatietijd is meestal een kleine week, afhankelijk hoed snel de post is.

Uiteraard krijgt u garantie op de reparatie en wel 12 maanden en is de printplaat toch niet te repareren krijgt u gewoon uw geld terug.

België en Duitsland.

Uiteraard repareren wij ook printplaten die van buiten Nederland komen. De kosten voor de reparatie zijn €69,- inclusief verzending. Selecteer uw land in het aanvraagformulier en de printplaat komt terug naar het land van herkomst.