Wasdroger reparatie Reviews

Sietse schreef:

Gebeld naar de witgoedmonteur kwam gelijk de volgende dag en zag
Wat er aan de hand was met mijn wasdroger.
Onderdelen besteld en gemaakt toppertje ook nog knop van de oven gemaakt. Snelle service en zeker aan te bevelen

Ron Schreef:

Wat een ongelofelijk goede service, voor de tweede keer heb ik de witgoedmonteur, eerst voor een vaatwasser, nu voor een wasdroger, besteld, een deskundiger iemand tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding, die ook nog eens de moeite neemt om een weigerend lampje in de afzuiger te repareren, kan ik niet vinden, de volgende keer is hij weer aan de beurt, met al die apparatuur die wij tegenwoordig in ons huis nodig hebben. Chapeau !!!!

Vervanging stekker wasdroger in Purmerend

Onze droger deed het niet meer door zo bleek, oververhitting van de stekker. Wij belde met Rene en zo’n 2 uurtjes later stond hij al voor de deur. De reparatie heeft hij keurig uitgevoerd en voor de zekerheid ook de machine nog even doorgemeten op eventuele andere defecten. Een service monteur die echt met je meedenkt en je geen onnodige dingetjes aansmeert. Werkt echt netjes en laat een keurige indruk achter. Top, René je bent in ons telefoonboekje opgenomen voor andere calamiteiten.

 

Reparatie Miele wasdroger in hoorn

Vandaag gebeld en prima geholpen door René van De witgoedmonteur.
Ik wist niet dat een kwaliteitsreparatie van mijn Miele wasmachine mogelijk was binnen deze regio zonder de fabriek te bellen. Een aanrader!

 

Vervanging stekker wasdroger in Purmerend.
Geplaatst door Tanja op 03 jan. ’14

 Onze droger deed het niet meer door zo bleek, oververhitting van de stekker. Wij belde met Rene en zo’n 2 uurtjes later stond hij al voor de deur. De reparatie heeft hij keurig uitgevoerd en voor de zekerheid ook de machine nog even doorgemeten op eventuele andere defecten. Een service monteur die echt met je meedenkt en je geen onnodige dingetjes aansmeert. Werkt echt netjes en laat een keurige indruk achter. Top, Rene je bent in ons telefoonboekje opgenomen voor andere calamiteiten.

 

 Wasdroger droogt niet in Bovenkarspel.

Mijn wasdroger gaf geen warme lucht meer af.

Gebeld en meteen een afspraak met René voor de volgende dag. De machine uit elkaar gehaald en het euvel vrij snel gevonden. Gelukkig was het snel op te lossen door het onderdeel vast te lassen.

Uitstekende service!!!!!!!!

René  hartelijk bedankt!